ZWANGERSCHAP & LIFESTYLE NEWBORN

Zwangerschap

Zwangerschap &  Lifestyle Newborn shoots vind ik altijd speciaal en is een vak apart.  Als newbornfotograaf én vrijwilliger voor stichting Earlybirds mag ik vaak van dichtbij even meemaken hoe speciaal deze tijd is en ondertussen heb ik een ruime ervaring in het fotograferen van newborns en het maken van verhalende reportages. 

In de beslotenheid van je eigen huis, waar je een mooie plek hebt gecreëerd voor jullie kleintje, maken we een zwangerschapsreportage. Dit is de plek waar je verwonderd voor de spiegel staat en kijkt naar die prachtige buik. Op de bank voel je hoe voetjes en handjes zich bewegen en zie je het theeglas op je buik wiebelen. Elk huis heeft mooie plekken met licht en daar gaan we naar op zoek. En als het comfortabel voelt, jij op je gemak bent, dan durf jij ook bloter. Want hoe mooi is jouw zwangere lichaam! Dat wil je toch vastleggen? Een vest of blouse los over lingerie en mooie, intieme beelden ontstaan! En je krijgt ALLE zorgvuldig geselecteerde en bewerkte beelden, dus je hoeft niet te kiezen of na te bestellen.

Mocht je liever op een mooie locatie buiten foto’s maken, je partner is natuurlijk ook meer dan welkom, kan dat ook. Ik werk niet met een cliëntcloset, maar geef wel advies. info@marinkefotografie.nl

Zwangerschap

– Thuis of op locatie

–  duurt ongeveer 45 min 

je ontvangt minimaal 20 beelden in hr

–  meer info of boeken zwangerschapsshoot

€175,- euro

zwangerschapsshoot
project 2024 lifestyle &portret fotografie aalten zwangerschap
Zwangerschapsshoot Didam
zwangerschapsshoot Gelderland
zwangerschapsshoot marinke fotografie portret
zwangerschapsshoot winter

Newborn

Een newbornreportage kan op verschillende momenten. Als jullie baby tussen de 2 en 6 wk oud is, dat hele “kleine” nog heeft en nog een beetje in elkaar kruipt. Maar een newbornreportage kan ook prima als een baby iets ouder is en al wat meer wakker. Dan kijken ze al meer rond en reageren duidelijker op  wat je doet. Beide kan dus prima.

Voor een newbornreportage kom ik aan huis. En je huis hoeft niet spik en span, een beetje opgeruimd is fijn, maar dan is het ook goed. Ik kom het liefst net voor een verzorgingsmoment (een bad of douchemoment is zeker een optie) en als je het leuk vind leggen we ook de voeding vast. We maken foto’s van jullie samen, detailfoto’s en foto’s van de kleine alleen. We kijken naar mooie lichte plekken in huis, maken wat foto’s in de slaapkamer en zo ontstaat ongedwongen een reportage met afwisselende beelden. Maar ik volg jullie vooral in wat jullie doen, hoe je met jullie kleintje bezig zijn. Je krijgt ALLE zorgvuldig geselecteerde en bewerkte beelden, dus je hoeft niet te kiezen of na te bestellen. Jullie reportage is eigenlijk een klein verhaal, jullie verhaal.

Newborn

– thuis 

–  duurt ongeveer 1 uur

– je ontvangt minimaal 30 beelden in hr

– meer info of boeken newbornshoot

€225,- euro

ps. al je foto’s mooi verwerkt in een album? Dat kan, informeer naar de mogelijkheden info@marinkefotografie.nl

Lifestyle newborn fotografie Aalten
Lifestyle newborn fotografie Aalten
Meer info Marinke fotografie lifestyle newborn portret
Newbornshoot Aalten
newborn newborn shoot
lifestyle newborn Gelderland
Lifestyle newborn baby voeding
Lifestyle Newbornshoot Gelderland
newbornfotografie newbornreportage baby fotograaf aalten lifestyle fotografie
Marinke fotografie Lifestyle & Portretshoots
newbornfotografie
lifestyle newborn Aalten Gelderland

contact met mij