LIFESTYLE ZWANGERSCHAP & NEWBORN

Zwangerschap

Lifestyle Zwangerschap & Newborn shoots hebben een speciaal plekje in mijn hart. Het is een tijd waar ik als moeder van 4 met liefde op terugkijk. Zwanger zijn vond ik echt zo speciaal. Mijn dikke buik met onze oudste er met haar oor tegenaan, staat op het geboortekaartje van onze tweede. En over zowel borstvoeding als flesvoeding kan ik meepraten. Ze zijn alle vier groot geworden 🙂 Ondertussen ligt die tijd al lang en breed achter mij. En denk ik er met weemoed aan terug. Als ik iets over mocht doen, dan is het die tijd! En dat zal vast niet iedereen zeggen, maar zo voel ik het. Het is dan ook niet meer dan natuurlijk, dat ik als fotograaf deze periode ook graag voor jou vastleg. 

In de beslotenheid van je eigen huis, waar je een mooie plek hebt gecreëerd voor jullie kleintje, maken we een zwangerschapsreportage. Dit is de plek waar je verwonderd voor de spiegel staat en kijkt naar die prachtige buik. Op de bank voel je hoe voetjes en handjes zich bewegen en zie je het theeglas op je buik wiebelen. Elk huis heeft mooie plekken met licht en daar gaan we naar op zoek. En als het comfortabel voelt, jij je op je gemak bent, dan durf jij ook met je blote buik op de foto. Want hoe mooi is jouw zwangere lichaam! Dat wil je toch vastleggen? Een vest of blouse los over lingerie en mooie, intieme beelden ontstaan!

zwangerschapsshoot
zwangerschapsshoot
Zwangerschapsshoot Didam

Zwangerschap

– Thuis

– ongeveer 45 min 

minimaal 20 beelden

–  boek een zwangerschapsshoot

€175,- euro

Newborn

Jullie baby is geboren en de dagen vullen zich met knuffelen, verzorgen en voeden. Fijn samen een dutje en allerhande dingen eromheen. En in die bubbel stap ik graag om jullie vast te leggen. Het duurt maar zo kort, want voordat je het weet beginnen ze aan een fruithap en kruipt jullie baby niet meer zo heerlijk in elkaar. Het zijn momenten die prachtig zijn om vast te leggen. Om later samen terug te kijken. “Zo klein was je, daar dronk je bij mama en kijk onze hond vond je helemaal leuk.” 

Ik kom dus graag net voor een verzorgingsmoment. Huisdieren en broertjes en zusjes zijn meer dan welkom om er fijn bij te komen. Ik stuur zo min mogelijk en laat jullie lekker je gang gaan. Af en toe geef ik een kleine aanwijzing. We maken ook foto’s van jullie baby alleen en mooie details als teentjes, handjes etc. , want die wil je uiteraard ook. Maar ik wil je vooral met beelden weer even terug laten gaan naar dat moment. Terug in de tijd!

Lifestyle newborn fotografie Aalten
Lifestyle newborn fotografie Aalten
Meer info Marinke fotografie
Newbornshoot Aalten
lifestyle newborn Gelderland
Lifestyle newborn baby voeding
Lifestyle Newbornshoot Gelderland

Newborn

– thuis 

– ongeveer 1 uur

minimaal 40 beelden

–boek een newbornshoot

 

€275,- euro

contact met mij