FINE ART PORTRET

Fine art portret

Fine art portret, warm, natuurlijk met een open blik, sprekende ogen. Want die ogen laten een stukje karakter zien en geven jouw kind zijn of haar unieke look. Ik maak al jaren portretten op school (geen schoolfoto’s maar voor creatieve projecten) en elke keer wanneer ik die sprekende koppies zie groeit het verlangen om daar binnen mijn bedrijf ook iets mee te doen. Toen ik ergens een mooie bruine achtergrondkleur zag viel het laatste puzzelstukje op de plek.

Een fine art shoot hoeft niet lang te duren, maar des te meer tijd gaat er in de nabewerking zitten. Daar zit het stukje “fine art”, mijn bewerking! Ik houd van natuurlijk en een huid mag van mij echt nog wel wat structuur hebben, maar de meeste oneffenheden, spikkeltjes en stipjes worden als met een penseel artistiek weggewerkt.  En net als een schilder zet ik dan als het portret klaar is een stapje achteruit om het resultaat te bekijken. En dan gaat mijn hart wat sneller kloppen.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik zie ze wel voor me, groot op bijvoorbeeld dibond met een mooie baklijst er omheen aan de muur! En dan weet ik zeker dat je nog oneindig vaak in die ogen, die een stukje van jou weerspiegelen, zult kijken. 

lifestyle en portret kinderen fine art portret marinke fotografie
fine art portret natuurlijk licht portret aalten
kinderportret
kinderportret
gezinsportret studio marinke fotografie gezinsportret studiofotografie
gezinsportret studio marinke fotografie gezinsportret studiofotografie
portret Marinke fotografie
fine art puber aalten portretfotograaf

Fine art Portret

– in mijn studio of bij jou thuis (1 pers.)

– shoot van ongeveer 30 min

– 6 digitale bestanden in mijn stijl bewerkt

– online galerij waaruit je de bestanden download

– je ontvangt de bestanden binnen 4 weken

– meer info of een fine art shoot boeken 

 Extra personen zijn bij te boeken voor €20,- p.p. incl. 2 extra foto’s

€195,- euro