OVER MIJ

” Je bent in het echt net als op de foto!”

Hi, dit ben ik, Marinke, open, enthousiast, niet al teveel make-up en een ietsiepietsie grijze coupe. Ik woon met mijn gezin in Aalten, een dorp in de Achterhoek. Vier dagen per week werk ik in het basisonderwijs. De donderdag en zaterdag en zondag zijn open voor shoots. Ik houd werken in een team, maar houdt ook van de uitdaging van een eigen baas zijn. 

Spelen met licht en bokeh vind ik prachtig en in mijn cameratas heb ik uitsluitend lichtsterke lenzen. Lifestyle & portretfotografie laat mijn hart sneller kloppen. Ik zie zoveel mooie momenten voor mijn lens ontstaan. Mijn klanten zijn me dierbaar en je mag van mij verwachten dat jouw shoot dit ook laat zien. Ik volg mijn gevoel in alles wat ik doe en heb mijn eigen stijl gevonden. Dit geldt ook voor de nabewerking, zo gebruik ik geen presets van collega’s. Alleen zo krijg je iets dat echt helemaal van mij is, uniek en persoonlijk.

Ook in mijn vrije tijd ligt mijn camera altijd binnen handbereik, mooie momenten zijn er namelijk elke dag. Hetzij in een prachtige smoothiebowl die mijn dochter maakt, zoonlief die met de hond ligt te knuffelen op de bank of een bloem die net in het licht van de ondergaande zon staat. Het kleine zien en daarvan genieten is wat ik dagelijks probeer. En ben ik niet met een camera in de weer dan kun je me in de tuin vinden of onze keuken, wat het hart van ons huis is.

Als vrijwilliger fotografeer ik voor Stichting Earlybirds . Prachtig waardevol werk dat ik met veel liefde doe. In feite is de wens om deze reportages te mogen maken de start geweest van mijn eigen bedrijf. Ik wil groeien in wat ik kan, elke dag weer leren en een glimlach op die ander zijn gezicht tevoorschijn laten komen, zowel in mijn bedrijf als mijn werk voor de stichting. En zo kan ik mijn kinderen laten zien dat met hart en ziel werken zoveel moois oplevert! En meer dan de moeite waard is. 

Stichting Early Birds verzorgt geheel kosteloos een liefdevolle reportage voor ouders met kindjes die prematuur worden geboren en een tijdje in het ziekenhuis moeten verblijven.

Nog even op een rijtje, dit zijn de shoots die je bij Marinke fotografie kunt boeken:

  • zwangerschap &  lifestyle newborn
  • (zakelijk) portret
  • gezin
  • familie

Wil je graag weten of ik echt zo ben als op de foto (aldus 1 van mijn klanten) of heb je een andere vraag? Mail mij dan even. Op de contactpagina vind je ook op welke dagen je mij kunt boeken voor jouw shoot.