MARINKE

Dit ben ik, Marinke, heel gewoon, een open boek, niet al teveel make-up en een ietsiepietsie grijs. Moeder van vier kids, getrouwd en samen met mijn gezin zijn we als een goed geoliede machine, een fijn team. Ik houd van mooi licht, creatief bezig zijn en kan intens genieten van een kop koffie of glas rode wijn (met wat lekkers) in het zonnetje in onze keuken of buiten op het terras.

We houden van avonturen groot en klein, eigenlijk vind ik ons leven 1 groot avontuur. Zo woonden we samen in het buitenland,  verhuisden daar meerdere malen, keerden terug naar de Achterhoek en in de vakanties verkennen we de wereld, dichtbij en wat verder weg. Al die jaren documenteerde ik ons leven en onze avonturen in een hele serie albums. Deze fotoalbums worden regelmatig doorgebladerd en laten hoogtepunten zien, maar zijn ook vooral gevuld met foto’s van gewone dagelijkse dingen. Dat maakt ze juist extra speciaal want ze laten de sfeer zien van het moment. Lifestyle en documentaire fotografie vind ik dan ook prachtig en daar mag je me zeker voor benaderen.

Sinds 2018 fotografeer ik voor mijn eigen bedrijf  naast mijn baan als onderwijsondersteuner en crea leerkracht op een van de leukste basisscholen in Aalten.  Het is heerlijk om elke dag met kinderen van verschillende leeftijden en fijne collega’s te mogen en kunnen werken en ook hier komt mijn camera regelmatig voor de dag. Werk ik niet op school dan fotografeer ik, werk mijn website bij (geen webdesigner maar zelf doen, that’s me;) of geniet samen met mijn gezin van een netflixserie, samen koken en eten.

Ik ga een beetje mijn eigen weg, volg daarin heel erg mijn gevoel en heb mijn eigen stijl, tenminste dat is wat ik terug hoor van klanten en dat is een enorm mooi compliment. Jij krijgt dus iets unieks. Ik ben kritisch op mijn werk, de beelden die je van mij krijgt in je persoonlijke galerij, zijn die foto’s waar ik compleet achter sta en waar ik trots op ben. 

Als vrijwilliger fotografeer ik voor Stichting Earlybirds . Prachtig waardevol werk dat ik met veel liefde doe. Stichting Early Birds verzorgt geheel kosteloos een liefdevolle reportage voor ouders met kindjes die prematuur worden geboren en een tijdje in het ziekenhuis moeten verblijven.

Ik geloof in dromen waarmaken en met hart en ziel ergens voor gaan. Je bent nooit te oud om te leren. Zo heb ik dus nog wel wat dromen. Duizend dromen voor mijn kinderen en als creatieve duizendpoot wil ik nog erg graag leren pottenbakken. Ook droomde ik ervan om samen met mijn man nog een keer een huis te bouwen en laat die droom nu binnenkort waarheid worden.

En tot slot droom ik dat ik foto’s mag maken die jij voor altijd wilt bewaren.

Lieve groet Marinke