OVER MIJ

Dit ben ik

Wat fijn dat je mijn website hebt gevonden, mijn naam is Marinke Oolman en ik woon en werk in de Achterhoek. Ik ben altijd bezig en kan slecht stilzitten. Naast fotografie houd ik van bakken en koken, reizen, handgemaakte sieraden, tuinieren en mijn werk als onderwijsondersteuner. Fotograferen is iets wat ik met heel mijn hart en gevoel doe. Spelen met licht en scherpte/diepte vind ik leuk en kenmerkt mijn stijl.

Samen met mijn man en onze vier kinderen en twee honden woon ik in Aalten, vijf minuten fietsen van de basisschool waar ik een aantal dagen per week werk. Naast het runnen van mijn eigen bedrijf vind ik het fijn om deel uit te maken van een team, collega’s om me heen te hebben en elke dag met kinderen te kunnen werken. 

Ik houd van mensen, kleine hummeltjes, pubers, families, eigenlijk heeft elke leeftijd zo zijn eigen charmes. Als ik jou blij kan maken met een mooie serie foto’s is mijn dag er 1 met een gouden randje.

Ik ben vrijwillig fotograaf bij Stichting Earlybirds. De stichting verzorgt geheel kosteloos een liefdevolle reportage voor ouders met kindjes die prematuur worden geboren en een tijdje in het ziekenhuis moeten verblijven. Een aantal foto’s die ik namens ouders en stichting mag delen vind je hier https://www.marinkefotografie.nl/earlybirds/
Prachtig waardevol werk dat ik met veel liefde doe.                  

En verder? Tja er valt zoveel te vertellen, maar ik ben eigenlijk nieuwsgieriger naar jouw verhaal, naar wie jij bent en wat ik voor jou kan betekenen. Give me a call!

Lieve groet Marinke