OVER MIJ

Hi, dit ben ik, Marinke, open, enthousiast, niet al teveel make-up en een ietsiepietsie grijze coupe. Ik woon met mijn gezin in Aalten, een dorp in de Achterhoek. Spelen met licht en bokeh vind ik prachtig en in mijn cameratas heb ik uitsluitend lichtsterke lenzen. Portret en Lifestyle fotografie laat mijn hart sneller kloppen, ik zie zoveel mooie momenten voor mijn lens ontstaan. Verder kan ik intens genieten van het fotograferen van bloemen en andere details om me heen.  Niet alles hoeft  even scherp, dit kenmerkt mijn werk. Mooi licht is daarbij mijn leidraad. Mijn camera ligt altijd binnen handbereik, mooi licht kan er immers zomaar zijn.

Ik volg mijn gevoel in alles wat ik doe en heb mijn eigen stijl gevonden. Dit geldt ook voor de nabewerking, zo gebruik ik geen presets van collega’s. Alleen zo krijg je iets dat echt helemaal van mij is, uniek en persoonlijk.

Als vrijwilliger fotografeer ik voor Stichting Earlybirds . Prachtig waardevol werk dat ik met veel liefde doe. In feite is de wens om deze reportages te mogen maken de start geweest van mijn eigen bedrijf. Ik wil groeien in wat ik kan, elke dag weer leren en een glimlach op die ander zijn gezicht tevoorschijn laten komen. En zo kan ik mijn kinderen laten zien, dat met hart en ziel werken zoveel moois oplevert en meer dan de moeite waard is. 

Stichting Early Birds verzorgt geheel kosteloos een liefdevolle reportage voor ouders met kindjes die prematuur worden geboren en een tijdje in het ziekenhuis moeten verblijven.

Nog even op een rijtje, dit zijn de shoots die je bij Marinke fotografie kunt boeken:

  • zwangerschap
  • lifestyle newborn
  • portret
  • love
  • gezin
  • familie
  • zakelijk portret en branding

Wil je graag weten of ik echt zo ben als op de foto (aldus 1 van mijn klanten) of heb je een andere vraag? Mail mij dan even. Op de contactpagina vind je ook op welke dagen je mij kunt boeken voor jouw shoot.