Over mij, 

Dit ben ik, Marinke, heel gewoon, niet al teveel make-up en een ietsiepietsie grijs. Ik houd van mooi licht, een dikke knuffel en kan intens genieten van een kop koffie (met wat lekkers) in het zonnetje in onze keuken of buiten op het terras. Ik fotografeer al sinds mijn studietijd en dat is toch al heel wat jaartjes terug 🙂 Ons gezin met vier kinderen was en is mijn grootste inspiratiebron. We woonden samen in het buitenland,  verhuisden meerdere malen, keerden terug naar de Achterhoek en ondertussen documenteerde ik ons leven en onze avonturen in een hele serie albums. Deze fotoalbums worden regelmatig doorgebladerd en laten hoogtepunten zien, maar zijn ook vooral gevuld met foto’s van gewone dagelijkse dingen. Dat maakt ze juist extra speciaal want ze laten de sfeer zien van het moment. Lifestyle en documentaire fotografie vind ik dan ook prachtig en daar mag je me zeker voor benaderen.

Ik fotografeer freelance naast mijn baan als onderwijsondersteuner en crea leerkracht op een van de leukste basisscholen in Aalten. Ik voel me ook wel een beetje de huisfotograaf van onze school. Het is heerlijk om elke dag met kinderen van verschillende leeftijden en fijne collega’s te mogen en kunnen werken. Werk ik niet op school dan fotografeer ik.

Ik heb een eigen stijl en als ik hoor dat mensen mijn foto’s herkennen, dan is dat een mooi compliment. Jij krijgt dus iets unieks. Ik ben kritisch op mijn werk, de beelden die je van mij krijgt in je persoonlijke galerij, zijn die foto’s waar ik compleet achter sta en trots op ben. 

Als vrijwilliger fotografeer ik voor Stichting Earlybirds . Prachtig waardevol werk dat ik met veel liefde doe. Stichting Early Birds verzorgt geheel kosteloos een liefdevolle reportage voor ouders met kindjes die prematuur worden geboren en een tijdje in het ziekenhuis moeten verblijven.

Ik geloof in dromen waarmaken en met hart en ziel ergens voor gaan. Je bent nooit te oud om te leren. Zo heb ik dus nog wel wat dromen. Duizend dromen voor mijn kinderen en als creatieve duizendpoot wil ik nog erg graag leren pottenbakken. Ook droomde ik ervan om samen met mijn man nog een keer een huis te bouwen en laat die droom nu binnenkort waarheid worden.

En tot slot droom ik dat ik foto’s mag maken die jij voor altijd wilt bewaren.

Lieve groet Marinke