MARINKE

Over mij, 

Dit ben ik tijdens het gouden uurtje, één van mijn favoriete momenten om te fotograferen. Ik houd van spelen met tegenlicht en bokeh en vind buiten fotograferen heerlijk. Fotografeer ik al lang? Ja, eigenlijk sinds mijn studietijd en dat is toch al heel wat jaartjes terug 🙂  Ik fotografeerde vrij werk en de avonturen van ons gezin zorgden ook voor uren fotoplezier. Samen met mijn man en onze vier kinderen woonden we in het buitenland, kwamen terug, verhuisden meerdere malen en ondertussen documenteerde ik ons leven in een hele serie albums. Deze fotoalbums staan voor het grijpen, worden regelmatig doorgebladerd en laten hoogtepunten zien, maar vooral ook de gewone dagelijkse gang van zaken. Een mooie aaneenschakeling van onze day in the life. 

In 2018 begon ik na verschillende cursussen op fotografiegebied voor mezelf. Ik fotografeer naast mijn baan als onderwijsondersteuner op een van de leukste scholen in de Achterhoek. Ook hier komt regelmatig mijn camera voor de dag. Ik heb een eigen stijl, mensen herkennen die en dat is leuk om te horen, want zo weet jij zeker dat je iets unieks krijgt. Ik ben kritisch, de beelden die je van mij krijgt, zijn die waar ik compleet achter sta en trots op ben. 

Als vrijwilliger fotografeer ik voor Stichting Earlybirds . Prachtig waardevol werk dat ik met veel liefde doe. Stichting Early Birds verzorgt geheel kosteloos een liefdevolle reportage voor ouders met kindjes die prematuur worden geboren en een tijdje in het ziekenhuis moeten verblijven. Een aantal foto’s die ik namens ouders en stichting mag delen staan op mijn sitehttps://www.marinkefotografie.nl/earlybirds/

Ik geloof in dromen waarmaken en met hart en ziel ergens voor gaan. Je bent nooit te oud om te leren. Zo heb ik dus nog wel wat dromen. Als creatieve duizendpoot wil ik nog erg graag leren pottenbakken en droom ik met mijn man om een huis te laten bouwen (die droom kon wel eens gauw werkelijkheid worden)

En als fotograaf droom ik dat ik foto’s mag maken die jij voor altijd wilt bewaren en ben ik hard aan het sparen voor die tweede camera, die er gaat komen.

Lieve groet Marinke