OVER MIJ

Dit ben ik, Marinke, open, enthousiast met niet al teveel make-up en een ietsiepietsie grijs. Moeder van twee mooie meiden en twee lieve jongens en al meer dan 20 jaar gelukkig getrouwd met mijn man. Onze twee honden maken de boel compleet. Ik geniet als het hele stel thuis is, want met studerende kinderen is het loslaten helaas begonnen. Ik houd van mooi licht en creatief bezig zijn. Met mijn camera in de weer zijn maakt me gelukkig.  Naast dat ik heel graag mensen vastleg geniet ik ook van kleine details, bloemen en mooie landschappen om me heen. Mijn camera heb ik altijd binnen handbereik, je weet maar nooit wat de dag brengt.

Naast mijn baan als onderwijsondersteuner en crea docent heb ik sinds 2018 mijn eigen bedrijf. Die combinatie van een vaste baan en een eigen bedrijf past bij mij. Ik kan niet zo goed stilzitten, al vind ik even in het zonnetje zitten, met een kop koffie wel heel fijn. Ik houd van leven en mensen om me heen en vind het leuk om te leren. Ik volg regelmatig een cursus op fotografie gebied. Ik leer het best door zelf te doen en mezelf uitdagen. Je bent nooit te oud om te leren is mijn motto. Zo heb ik mijn website zelf gebouwd en ook mijn logo is een eigen ontwerp. 

Ik volg mijn gevoel in eigenlijk alles wat ik doe, ook in mijn werk als fotograaf. Daarin probeer ik ook mijn eigen stijl te vinden en te behouden. Het geeft een goed gevoel als mensen mijn foto’s herkennen of me benaderen wie mijn logo of site ontworpen heeft. Voor mijn klanten betekent dit dat je iets unieks krijgt. Ik houd van echt en dat mijn foto’s echt zijn. Ik gebruik in mijn nabewerking dan ook geen presets van een ander. Ik ben kritisch op mijn werk. De beelden die je van mij krijgt in je persoonlijke galerij, zijn die foto’s waar ik compleet achter sta en waar ik trots op ben. 

Sinds september 2019 fotografeer ik als vrijwilliger voor Stichting Earlybirds . Prachtig waardevol werk dat ik met veel liefde doe. Stichting Early Birds verzorgt geheel kosteloos een liefdevolle reportage voor ouders met kindjes die prematuur worden geboren en een tijdje in het ziekenhuis moeten verblijven.

Nu je wat weet over mij, hoor ik graag ook wat van jou! Stuur je me een mailtje?