GEZIN

Jullie gezin

Jullie gezin op de foto, hoe gaat dat in zijn werk? Tijdens jullie gezinsshoot lopen we een stukje op de plek waar we afspreken. We zoeken een boomstronk, trommelen op een tafel of ploffen met zijn allen neer op een kleedje. Tuurlijk maken we ook foto’s waarbij jullie allemaal in de lens kijken, maar je mag vooral met elkaar bezig zijn. Dan kan ik als fotograaf ook die tussendoor momentjes vangen, die echt laten zien wie jullie zijn. En in mijn tas heb ik altijd een magisch potje bij me. Dat veranderd een traan altijd in een lach.

Tijdens een gezinsshoot maak ik beelden van verder weg, maar ook juist dichtbij. Hierdoor kun je het gevoel van die kus, aai of knuffel bijna terughalen. Kleur voert de boventoon in mijn reportages, maar elke reportage heeft ook een paar zwartwit foto’s . Omdat emoties en beweging in zwart-wit vaak nog iets beter tot hun recht komen.

Eigen inbreng mag altijd, kinderen bedenken vaak van alles en daar ga ik in mee, zolang het veilig is. En ook al is het leuk om je mooiste pak aan te doen, ik kan niet garanderen dat je helemaal schoon thuis komt. Na de shoot zoek ik alle bestanden uit en krijg je van mij binnen een paar dagen een preview op de app. Ik probeer binnen twee, max drie weken de galerij op te leveren. Zodat jullie gauw kunnen genieten en mooie afdrukken kunnen laten maken.

gezin shoot aalten
gezinsshoot
gezin aalten fotograaf
minishoot gezin
gezinsshoot vennebulten gezin Gelderland minishoot
Gezinsshoot ijzerlo gezin
gezinsshoot beek
gezin gezinsshoot
gezinsportret gezin gezinshoofd
Gezin portret aalten fotograaf
aalten fotograaf Gelderland gezinsshoot
gezin gezinsshoot aalten Gelderland fotograaf

Gezin (max 6 pers.)

– buitenlocatie

 – ongeveer 1 uur

minimaal 40 beelden

– boek een gezinsshoot

 

€275,- euro

Wil je een korte shoot met maar een paar beelden? Neem even contact op info@marinkefotografie.nl

 

contact met mij