GEZIN

Jullie gezin

Jullie gezin op de foto, hoe gaat dat in zijn werk? Tijdens jullie gezinsshoot lopen we een stukje op de plek waar we afspreken. We zoeken een boomstronk, trommelen op een tafel of ploffen met zijn allen neer op een kleedje. Tuurlijk maken we ook foto’s waarbij jullie allemaal in de lens kijken, maar je mag vooral met elkaar bezig zijn. Dan kan ik als fotograaf ook die tussendoor momentjes vangen, die echt laten zien wie jullie zijn. En in mijn tas heb ik altijd een magisch potje bij me. Dat veranderd een traan altijd in een lach.

Tijdens een gezinsshoot maak ik beelden van verder weg, maar ook juist dichtbij. Hierdoor kun je het gevoel van die kus, aai of knuffel bijna terughalen. Kleur voert de boventoon in mijn reportages, maar elke reportage heeft ook een paar zwartwit foto’s . Omdat emoties en beweging in zwart-wit vaak nog iets beter tot hun recht komen.

Eigen inbreng mag altijd, kinderen bedenken vaak van alles en daar ga ik in mee, zolang het veilig is. En ook al is het leuk om je mooiste pak aan te doen, ik kan niet garanderen dat je helemaal schoon thuis komt. Na de shoot zoek ik alle bestanden uit en krijg je van mij binnen een paar dagen een preview op de app. Ik probeer binnen twee, max drie weken de galerij op te leveren, zodat jullie gauw kunnen nagenieten. En je krijgt bij mij ALLE zorgvuldig geselecteerde en bewerkte beelden, dus geen keuzestress of nabestelling. Je kunt zoveel mooie afdrukken laten maken als je wilt.

Gezin (max 6 pers.)

– buitenlocatie

 – ongeveer 1 uur

je ontvangt minimaal 40 beelden in hr

– boek een gezinsshoot

 

€275,- euro

ps. een album waar al je foto’s in verwerkt zijn? Dat kan, informeer naar de mogelijkheden info@marinkefotografie.nl

Wil je een korte shoot met maar een paar beelden? Informeer naar een minishoot 

 

gezin shoot aalten
gezinsshoot
gezin aalten fotograaf gezinsshoot marinke fotografie aalten
minishoot gezin
gezinsshoot vennebulten gezin Gelderland minishoot
Gezinsshoot ijzerlo gezin
gezinsshoot beek
gezin gezinsshoot
gezinsportret gezin gezinshoofd
Gezin portret aalten fotograaf
aalten fotograaf Gelderland gezinsshoot
gezin gezinsshoot aalten Gelderland fotograaf
gezinsfotografie Aalten
gezinsreportage

contact met mij