Portret

Kind

Kinderen op de foto zetten, klein en groot, het is elke keer weer anders, dat maakt kinderfotografie zo leuk en speciaal. Ik werk dagelijks met kinderen en kinderfotografie is misschien wel wat ik het liefste doe.

Ik werk uitsluitend op locatie en ben niet in het bezit van een studio en voor een uitgebreide gestelde shoot verwijs ik je graag door.

Ik ben wel gek op bellenblaas, reflecties en lichtjes. Wil je een cakesmash, niet in een studio, beetje vrijer en bij jou thuis? Dan ben ik jouw fotograaf!

Teens & pubers

Naast kinderen zijn teens en pubers ook heerlijk fotogeniek. Ik vind het speciaal dat ik ze op de foto mag zetten, foto’s die ze op social media kunnen delen, waar ze blij van worden en die passen bij wie ze zijn.

Volwassene

Samen er op uit. We maken een afspraak op welke locatie we foto’s gaan maken en wandelen daar rustig rond (zijn we binnen dan nemen we rustig de tijd om kennis te maken). Ik vind het leuk om jou te leren kennen en samen gaan we er een mooie reportage van maken. 

Elk jaar probeer ik een aantal workshops of cursussen te volgen op fotografiegebied en de bovenstaande portretten van Linda maakte ik tijdens een workshop studiofotografie van de Powershoot Academy.