PORTRET

Portret

Een mooi portret is een cadeautje aan jezelf. Want je mag laten zien wie jij bent als persoon en hoe kan dat beter dan door beelden? En ik weet dat het anders voelt als je zelf voor die lens staat, zelf sta ik ook wel eens aan die kant. Best lastig, maar als ik het kan, kan jij het zeker! Ik ben maar heel gewoon, maar maak makkelijk contact en houdt er van om nieuwe mensen te ontmoeten. En al pratende komt de ontspanning vanzelf. Wat is jouw verhaal, jouw passie en waar wordt jij gelukkig van? Terwijl jij dat deelt maak ik een prachtige serie foto’s van jou.

Zo mocht in de afgelopen jaren voor verschillende vrouwelijke ondernemers (en een enkele mannelijke) foto’s verzorgen voor hun website en social media en staat 1 van mijn portretfoto’s op de cover van een boek, hoe leuk! Goede website foto’s zijn zo belangrijk.  Persoonlijk beeldmateriaal maakt je website zoveel sterker en hoe fijn is het om uit je eigen beeldbank te kunnen putten. De investering meer dan waard!

Omdat ik 1 persoon voor mijn lens zo leuk en zo anders vindt dan een gezin of familie, heb ik zelfs elk jaar een project. Een project met elk jaar een ander thema, een totaal andere doelgroep, maar elk jaar zo leuk! Neem je een kijkje?Project 2024

Portretshoot  

-1 persoon

ongeveer 45 min.

-kledingwissel mogelijk

-minimaal 20 beelden

-boek een portretshoot

 

€175,- euro

zakelijk portret vanaf €275,-

Teen shoot Marinke fotografie
portretshoot Winterswijk
Portretshoot Ijzerlo
portretshoot Winterswijk
Fotoshoots marinke fotografie
portretshoot
portret zomerse shoot Marinke fotografie
Portretshoot Tween&Teen Marinke fotografie
Portretshoot Duiven
kinesiologie Eline Vaags branding portret
Kinesiologie Eline Vaags portret

contact met mij