PORTRET

Portret

Een mooi portret is een cadeautje aan jezelf. Want je mag laten zien wie jij bent als persoon en hoe kan dat beter dan door beelden? En ik weet dat het anders voelt als je voor die lens staat, zelf sta ik ook wel eens aan die kant. Best onwennig, hoe moet je kijken. En ik kwam erachter dat ik geen twee dingen tegelijk kan, want ik had ook mijn camera mee. Kletsen en poseren lukt dus niet. Maar kletsen en foto’s maken dan weer wel:)

Ik ben dus meer in mijn element aan de andere kant van de lens en zorg ervoor dat jij je voor mijn lens op je gemak voelt. Ik ben maar heel gewoon, maak makkelijk contact en houdt er van om nieuwe mensen te ontmoeten. Wat is jouw verhaal, jouw passie en waar wordt jij gelukkig van? Als jij dat deelt, maak ik een prachtige serie foto’s van jou.

Zo mocht ik voor verschillende vrouwelijke ondernemers foto’s verzorgen voor hun website en social media en staat binnenkort 1 van mijn portretfoto’s op de cover van een boek, hoe leuk!

En omdat 1 persoon voor je lens zo leuk en zo anders is dan een gezin of familie, heb ik zelfs elk jaar een project. Een project met elk jaar een ander thema, een totaal andere doelgroep, maar elk jaar zo leuk! Neem je een kijkje?Project 2023

Marinke fotografie
portretfotograaf Portet
Portretshoot Ijzerlo
portretshoot Winterswijk
Fotoshoots marinke fotografie
portretshoot
portret zomerse shoot Marinke fotografie
portret
Portretshoot Duiven

Portretshoot  

-1 persoon

ongeveer 45 min.

-kledingwissel mogelijk

-minimaal 30 beelden

-boek een portretshoot

 

€175,- euro

zakelijk portret vanaf €275,-

contact met mij