FAMILIE

Familieshoot

Een familieshoot staat al langer op de verlanglijst van oma, maar het komt er maar niet van. Maar dan heb je ineens familiedag of zijn ze zoveel jaar getrouwd en is daar ineens de kans om haar wens nu maar eens in vervulling te laten gaan.

Het liefst heb ik opa en oma er altijd bij, want grote kleinkinderen (lees pubers) zetten hun beste beentje voor als opa en oma er ook bij zijn! En zo kan ik ook gelijk een mooi portret van elk alleen maken of van jou en je moeder of vader samen. Want eerlijk de foto van mij en mijn vader is een van de foto’s die ik nooit zal wissen op mijn telefoon. Dus waar wacht je op, zo moeilijk is het niet. Het duurt echt niet zolang en het is een mooie manier om weer eens bij te praten. Voor mij part neem je koffie of lekkers mee!

Met een familie begin ik met het hele stel bij elkaar. Daarna lopen we een stukje en maken we foto’s in een andere samenstelling. Opa en oma met kinderen, kleinkinderen. Ik vind het leuk om een meidenfoto te maken en een stoere mannenfoto. Onverwachte tussendoormomentjes leg ik ook vast. En tot slot maak ik van elk gezin of stel ook een paar foto’s. Jullie krijgen dus een hele complete serie. Je zou kunnen zeggen een aantal minishoots in een shoot.

Er zijn twee verschillende tarieven bij een familieshoot. Die voor de familie tot en met 12 personen en die voor de families groter dan dat aantal. Meer mensen betekent meer tijd, meer foto’s en meer nawerk. Iets wat ik uiterst zorgvuldig en met veel plezier doe. Jullie krijgen alle foto’s die door mijn selectie komen en die mijn volledige aandacht en goedkeuring hebben. Voor iedereen zit er iets in de shoot en zo kijk je allemaal terug op een mooi samenzijn.

Familieportret Achterhoek
familieshoot
familieshoot de Heurne
familieshoot
familieshoot
familieshoot, fotograaf Aalten, gezin
familiefotografie
familiereportage
Familieshoot Aalten

Familie

– familiesessie t/m 12 personen

– 1-1,5 uur

-inclusief beelden per gezin

– minimaal 50 beelden

boek een familieshoot

 

€325,- euro

Grote familie

– familie vanaf 13 personen

–  1-1,5 uur

-alle combinaties mogelijk

– minimaal 70 beelden

Boek een grote familieshoot

 

€425,- euro

contact met mij