CONTACT

Contact met Marinke fotografie

Contact met Marinke fotografie? Stuur mij een mailtje met je naam, jouw vraag en het is fijn als je je  telefoonnummer en woonplaats wilt vermelden.

Ik vind het prettig om een eerste contact per mail te hebben. Overdag ben ik niet altijd even goed bereikbaar, maar mijn mail check ik regelmatig. Ik probeer dezelfde dag nog op je vraag terug te komen. Je krijgt van mij een mailtje terug met wat eerste informatie zodat je dit op je gemak kunt doorlezen. Vaak heb ik al wat eerste ideeën in de mail staan. In een later stadium hebben we telefonisch contact of verloopt onze communicatie via what’s app.

Niks van mij gehoord? Check even je spam, daar wil het berichtje nog wel eens in terecht komen. Een andere manier om contact met mij op te nemen is via een pb via Facebook of Instagram.

Marinke fotografie is geopend op donderdag, zaterdag en zondag (in de schoolvakanties zijn mijn werktijden en dagen flexibeler), maar je kunt rustig op de andere dagen contact met mij opnemen. Ook op die dagen zal ik op je berichtje reageren.

Agendaupdate: In de maand oktober neem ik beperkt shoots aan ivm een verhuizing.

CONTACT MARINKE

Marinke Oolman
Vellegendijk 2-I
7122 PE Aalten

kvk nr. 71703446