CONTACT

Contact met Marinke fotografie

Contact met Marinke fotografie? Stuur mij een mailtje met je naam en jouw vraag. Het is fijn als je je  telefoonnummer en woonplaats zou willen vermelden. 

Ik vind het prettig om een eerste contact per mail te hebben. Overdag ben ik niet altijd even goed bereikbaar, maar mijn mail check ik regelmatig en ik heb op deze manier alles wat we bespreken op 1 plek. Nog diezelfde avond probeer ik antwoord op jouw vraag te geven en krijg je van mij een mail met wat eerste informatie, zodat je dit op je gemak kunt doorlezen. In een later stadium hebben we telefonisch contact of verloopt onze communicatie via what’s app. Liever een eerste berichtje via Instagram of Facebook? Dat kan natuurlijk ook!

Niks van mij gehoord? Check even je spam, daar wil het berichtje nog wel eens in terecht komen. 

Je kunt een shoot boeken bij Marinke fotografie  op donderdag, zaterdag en zondagmiddag (in de schoolvakanties zijn mijn werktijden en dagen flexibeler). Mij een mail sturen kan uiteraard elke dag. Binnen 24 uur heb jij antwoord! Wacht niet te lang met boeken om verzekerd te zijn van een plek.

CONTACT MARINKE

Marinke Oolman
Thijsweg 9
7122 KH Aalten

kvk nr. 71703446