Zwangerschap & Newborn

Zwangerschapsreportage

In negen maanden is je buik van een klein bolletje uitgegroeid naar dat wat het nu is. Jullie wonder nog even veilig ingepakt. Wanneer je verlof begint is het ook een mooie tijd voor foto’s. Voor een zwangerschapsreportage kom ik aan huis of we maken een afspraak op een mooie locatie. Ik houd van lifestyle shoots omdat je in je eigen huis lekker op je gemak bent en kunt bewegen zoals jij wilt. Zeker op het eind kan dat prettig zijn. Jullie huis en de babykamer die klaar zijn, details die ik daarvan fotografeer, geven de reportage zijn eigen sfeer.

Maar ook buiten kan ik een mooie zwangerschapsreportage maken. Samen met je lief, nog even genietend van een moment met zijn tweetjes, ook prachtig! Het gouden uurtje zo tegen zonsondergang is dan erg mooi, met mooi tegenlicht komt je buik prachtig uit. 

Of je nu kiest voor een lifestyle of outdoor reportage, in beide gevallen weet ik zeker dat het een prachtig aandenken is aan deze 9 maanden.

Zwangerschap & Newborn

Heb ik zwangerschapsfoto’s gemaakt en boeken jullie bij mij ook een Newborn reportage. Dan krijg je van mij een leuke korting!

Lifestyle newborn

Geen mooi ingepakte pakketje maar fijn in mama’s armen of gedragen door papa’s handen, dat is mijn stijl. Newborn foto’s maak ik thuis (evt. andere kinderen mogen er natuurlijk ook bij) of in de zomermaanden op een mooie buitenlocatie.

Voor een newbornreportage maken we een afspraak liefst in de 2e of 3e week na de geboorte, dan is je kleintje nog echt klein. Maar wordt het later geeft dat niks, ook dan maken we prachtige foto’s.

We nemen rustig de tijd om foto’s te maken. Ik pas me aan jullie schema aan en een voeding of badje tussendoor zijn prachtige momenten om vast te leggen.