Zakelijk

Enthousiaste ondernemer

Een zakelijk portret of sfeerfoto’s voor jouw website nodig? Daarin kan ik wat voor je betekenen. Naast een mooie portretserie of een sfeerimpressie kan ik een beeldbank samenstellen met foto’s die passen bij jouw bedrijf, die laten zien wat je doet, waar je voor staat en die de sfeer uitstralen die jij voor ogen hebt. Je bent met een eigen beeldbank niet meer afhankelijk van stockfoto’s die ieder ander ook kan gebruiken, maar hebt de beschikking over eigen foto’s die bij jouw bedrijf passen en zo ook echt een inkijk geven in jouw business.

Heb jij net als ik een passie voor je vak en begin je een beetje te stralen als je daarover verteld? Dan wil ik graag jouw fotograaf zijn. 

Maatwerk

Omdat elke klant zijn eigen wensen heeft is elke opdracht maatwerk. Mail voor tarieven naar info@marinkefotografie.nl

Zakelijke fotografie vanaf € 175,-

Je krijgt gebruiksrecht van de foto’s voor de afgesproken doeleinden.

Overdag ben ik telefonisch niet altijd bereikbaar, daarom werkt een mail of sms het beste. Mijn streven is om dezelfde dag op je bericht terug te komen.

Verschillende opdrachten

De opdrachten die op mijn pad komen zijn heel divers, en dat maakt het ook wel heel erg leuk! Totaal anders dan familieportretten maar zeker zo uitdagend!

Enkele opdrachtgevers: IKC UnieK, Wilco Vriezen, Yogastudio De Zon, Studio Fraeij, Be Beauty by Christel en Tekstbestendig .

Het is zo leuk om te zien dat mijn foto’s op iemands website staan of in een studio hangen! Daar ben ik best een beetje trots op!

Reacties van opdrachtgevers