WELKOM

Shoots

Welkom, wat fijn dat je mijn site gevonden hebt. 

Shoots die passen bij jou, mijn klant, dat is waar ik elke keer voor ga! Reportages die een stukje van jou laten zien. Het maakt niet uit of je alleen voor mijn camera staat, met je gezin of met de hele familie, het moet goed voelen.

En of het dat doet bepaal je eigenlijk al hier op mijn website. Want wat ik hier laat zien is allemaal eigen werk, met gewone mensen zoals jij en ik. Door hier even rond te kijken, zie je gelijk een stukje van mij en krijg je vast al een beetje een gevoel of mijn stijl is wat jij zoekt. Houd jij van open en eerlijk, zonder al te veel poespas? Je hoeft echt niet fotogeniek te zijn, alleen maar lekker jezelf, dat ben ik ook!

Voor een zwangerschap of newbornreportage kom ik aan huis. En voor gezin en familiereportages maken we een afspraak buiten, op een mooie plek die bij jullie past. Samen maken we er een leuk uur van met mooie beelden als resultaat om lang van te genieten.

 

 

Na de shoot

Na de shoot krijg je van mij een kleine preview en de factuur.  Zo’n twee weken na de shoot ontvang je van mij een link naar jouw persoonlijke online galerij. In deze galerij staan de beelden die door mij zorgvuldig uitgezocht en bewerkt zijn. Je krijgt ALLE bestanden in hoge resolutie en zonder logo. Je kunt deze gemakkelijk downloaden vanuit de galerij door middel van een pincode. Je hoeft dus niet te kiezen en hebt geen nabestelling. 

Fotoproducten lever ik niet standaard, want het merendeel van mijn klanten wil zelf hun producten bestellen. Wil jij dit liever niet zelf doen, vraag dan naar de mogelijkheden. Ik denk graag met je mee.

Staat wat je zoekt er niet tussen?  Mail mij even info@marinkefotografie.nl

Meer informatie en prijzen vind je op de pagina van de shoot die je zoekt! Klik op de knop!

contact met mij