Tweens&Teens 2021 project

Ik start dit jaar met een persoonlijk maandproject: Tweens & Teens. Elke maand hoop ik een mooi portret te maken van een tween of teen. Je bent een tween als je tussen de 9 en 12 jaar oud bent en een teen als je tussen de 13 en 19 jaar oud bent. Waarom deze leeftijd? Omdat het me enorm leuk lijkt om juist eens deze leeftijdscategorie alleen voor mijn lens te hebben (mijn eigen kinderen zitten ook in deze leeftijd, misschien speelt dat mee). Een tween of teen is volop in ontwikkeling. Je ziet hun persoonlijkheid groeien. Mooie jongen mensen met een eigen passie en karakter. En dat hoop ik te vangen in een mooie portretreeks.

 Ik wil nieuwe technieken uitproberen, werken met verschillend licht en mijn gevoel volgen in wat te creëren. Misschien gaan we binnen foto’s maken met een zwarte achtergrond of juist buiten. Elke maand gaan we wat anders doen. Een instrument of hobby kan inspiratie zijn. Ik hoop aan het eind van het jaar op deze pagina een hele mooie diverse serie te laten zien.

Heb je een kind in deze leeftijd en lijkt het hem of haar leuk om aan mijn Tween & Teens project mee te werken? Stuur mij een berichtje en je hoort gauw wat van mij terug. Ik stuur dan wat informatie, een vragenformulier en een agv formulier, want ik heb toestemming van een ouder nodig om foto’s te mogen plaatsen op mijn website en social media. De shoot is gratis en je krijgt van mij  alle webbestanden en 3HR bestanden (deze zijn geschikt om af te drukken). 

                                                                                                                        “Are you ready to shine?”

Tienerportret
Tienerportret

Januari's Dancing Teen

Deze tween is gek van dansen, dansen en nog meer dansen, gezelligheid en leuke dingen doen met vriendinnen! Ze wilde graag foto’s maken bij een oud gebouw en ik dacht dat de Dru daar een prachtige plek voor zou zijn. En wat is het gaaf geworden. Op een koude zaterdagmorgen, met een fijne beat op de achtergrond, danste ze zich warm! Wat een mooie start van mijn twaalfmaanden project! Dankjewel Diede, bij het zien van de foto’s maakte ik ook een dansje!

tienerportret Januari Marinke fotografie
tienerportret Januari Marinke fotografie
tienerportret Januari Marinke fotografie
tienerportret Januari Marinke fotografie
tienerportret Januari Marinke fotografie