PORTFOLIO

In mijn portfolio laat ik je iets van mijn werk zien. Met een klik op de foto krijg je de volledige foto in beeld. 

Zwangerschap & Newborn

Een zwangerschapsshoot kan zowel buiten als binnen. Beide hebben hun eigen charme en het ligt er helemaal aan wat jij graag wilt. Belangrijkste vind ik dat je straks een mooie herinnering hebt aan deze zo speciale tijd. 

Voor een newborn reportage kom ik aan huis. Ik maak ruim tijd zodat we ook een verzorgingsmoment kunnen meenemen in de fotoreportage en broertjes en zusjes zijn altijd welkom om erbij te komen. Ik houd van die persoonlijke lifestyle momentjes.

Loveshoot

Alles is liefde. Waar zouden we zijn zonder? De liefde leg ik dan ook graag vast. Op een locatie naar keuze in kleur en zwart/wit, let love rule!
Ik geef hier en daar aanwijzingen en klik net zolang tot ik dat gevoel , die liefde tussen jullie twee, gevangen heb in beeld.

Portret

Iemand alleen voor mijn lens, dat wordt steeds meer een passie. Met 1 iemand voor mijn lens is het anders communiceren, kan ik creatiever werken en dat vind ik geweldig om te doen. Niet al de portretten die je hier ziet zijn gemaakt tijdens een one on one shoot. Ik schiet tijdens een familiesessie namelijk ook altijd een aantal persoonlijke portretten, voor wie dat wil! 

Gezins & Familieshoot

Voordat je het weet zijn je kinderen groot, ik spreek uit ervaring met 2 tieners en 2 studerende kids. Misschien is mijn fotografie reis (ik zie het als een groot avontuur), zelfs wel mijn middel tegen het beginnende lege nest syndroom 😉 

Dus wacht niet met foto’s maken, maar pak die agenda en plan die afspraak. We gaan er samen op uit, lopen een eind, krijgen misschien onze voeten nat en maken samen een mooie uitgebreide reportage. Hoezo natte voeten? Klik even op de foto met het gezin op de vlonder dan zie je wat ik bedoel.