PERSONAL BRANDING

Personal branding shoot

” Versterk je personal branding met persoonlijk beeldmateriaal, want dan klopt het hele plaatje.”
Jij bent het gezicht van je bedrijf, jouw persoonlijke merk.

Investering

Ik werk met twee pakketten voor personal branding fotoshoots. 

Pakket 1

€ 275,00

– circa 25 -30  digitale bestanden in web en hoge resolutie

– fotoshoot op (buiten) locatie(s)

– fotoshoot 1 tot 1,5 uur

– portret

– 1 persoon 

– bestanden te downloaden uit online galerij

Pakket 2

€ 475,00

– alle  digitale bestanden in web en hoge resolutie

– fotoshoot op (buiten) locatie(s)

– fotoshoot 2 tot 2,5 uur

– portret en sfeerbeelden

– 1 persoon (+ figurant)

-bestanden te downloaden uit online galerij

portret
werkfotografie
personal branding fotoshoot Achterhoek en Gelderland
personal branding fotoshoot Achterhoek en Gelderland
personal branding fotoshoot Achterhoek en Gelderland
fotograaf achterhoek

“Create”

In the picture

Een personal branding shoot was niet het eerste op mijn tot do list. Toen ik startte, wilde ik zeker niet een bedrijf starten met mijn eigen naam en het liefst wilde ik ook niet in beeld. Want, zo redeneerde ik, het ging om de mensen op mijn foto’s, niet om mij. Ik had mijn doelgroep bepaald en daar sloot mijn naam op aan.

Maar een jaar later bleek mijn doelgroep iets breder te zijn dan wat ik van tevoren bedacht had. Mijn bedrijfsnaam klopte dus feitelijk niet meer bij wat ik deed. En was ik erachter dat waar ik zelf eerst niet zichtbaar wilde zijn, ik dat bij anderen juist wel zocht. Tegenwoordig zit mijn naam dus toch in mijn bedrijfsnaam. Ik lever het product en creëer de beelden die mijn stijl laten zien. Mijn logo? Een foto die mijn zus van mij maakte, op mijn aanwijzingen. Vervolgens maakte ik er een tekening van. Ik zette er letterlijk mijn stempel op! 

Laat jij jezelf zien? In de afgelopen jaren heb ik verschillende (meest vrouwelijke) ondernemers mogen helpen met hun personal branding en dan met name de foto’s. Persoonlijke portretten en een beeldbank om uit te putten voor bijv. een bericht op social media. Mooie, ondersteunende sfeerbeelden, afgewisseld met portretten voor op bijvoorbeeld een website. Hoe belangrijk, want we kijken eerst, voordat we gaan lezen!

Ondernemen is prachtig en ieder heeft zijn eigen verhaal. Maar 1 ding hebben deze kleine zelfstandigen gemeen, een enorme passie voor wat ze doen! Voor mij een leuke uitdaging om die passie te laten zien. Een kleine greep uit een aantal personal branding shoots zie je op deze pagina! Wil je graag wat websites van verschillende ondernemers zien? Stuur mij een mailtje info@marinkefotografie.nl

personal branding fotoshoot Achterhoek en Gelderland
Jouw werk in beeld
Beeldmateriaal website
portret
personal branding fotoshoot Achterhoek en Gelderland
Beeldmateriaal website

“Your own”

Werkwijze

Een personal branding shoot kan buiten en binnen. We hebben telefonisch contact (na een eerste email) of maken een afspraak voor een face to face overleg, waarin je kunt aangeven wat jouw wensen zijn. Het is altijd maatwerk en dat is ook wat het zo persoonlijk maakt. 

Denk na over de kleuren die je wilt dragen! Heb je al een website en bepaald kleurenpallet? Pas dan je kleding daar op aan! Twee tot drie sets is mooi voor een afwisselend beeld.

Neem (kleine) spullen mee die bij jouw bedrijf horen. Dingen die je gebruikt op een gewone werkdag. Denk aan een notitieblok, laptop, visitekaartje…..! Deze kunnen we gebruiken tijdens de shoot en zijn mooi voor closeups.

Heb jij in je werk te maken met andere personen? Je mag 1 persoon uitnodigen om te figureren. Ik reken daar geen extra kosten voor!

Na de shoot zoek ik alle foto’s  uit en bewerk deze zorgvuldig. Vervolgens krijg je van mij een link naar jouw persoonlijke online galerij.

Social media portret
portretfotografie
personal branding fotoshoot Achterhoek en Gelderland

“Brand”

Meer informatie? Stuur een mailtje naar info@marinkefotografie.nl

personal branding fotoshoot Achterhoek en Gelderland
personal branding fotoshoot Achterhoek en Gelderland
personal branding fotoshoot Achterhoek en Gelderland
personal branding fotoshoot Achterhoek en Gelderland
personal branding fotoshoot Achterhoek en Gelderland