INFO

Tijdloze portretten

“Wat een super leuke foto’s! Echt onwijs tof en bij deze complimenten dat jij dit uit die chaos hebt weten te maken! Nogmaals dank dat jij onze kleurrijke familie wilde vastleggen.” 

Dit compliment in mijn mailbox is waarom ik doe wat ik doe, waar jij chaos denkt te zien, zie ik mooie momenten, die ik vastleg in een tijdloos portret.

Marinke fotografie

Welkom, wat leuk dat je mijn website gevonden hebt. Houd je van ontspannen en natuurlijk? Dan ben je op de goede plek. 

Graag geef je wat informatie over hoe ik werk, wat je van Marinke fotografie kunt verwachten en wat mijn tarieven zijn. Een investering die je betaald op het moment dat je de link van de galerij hebt ontvangen. Een investering, maar eentje die zijn waarde blijft houden en tijdloos is, zeker weten!

Mijn werkwijze

Ik kom voor een Newbornshoot graag aan huis, rijd voor een gezellige gezinsshoot een rondje Achterhoek of ietsje verder, Gelderland. Wil je met de hele familie op de foto, super leuk dan plan ik extra tijd in zodat we alle gezinnen ook apart op de foto kunnen zetten. Een familieshoot is een combinatie van portet-, gezinsshoot en familieshoot in een sessie. Ik houd van ongedwongen, loop een eindje, bedenk af en toe een opdracht, maar kijk vooral naar wie jullie zijn. Ik leg liefde vast en momenten die je voor altijd wilt bewaren.  

Voor de shoot krijg je van mij een vragenlijst of we hebben telefonisch contact, zodat ik je/jullie al een beetje leer kennen. En we spreken af waar we foto’s gaan maken. Mocht het op de dag zelf slecht weer zijn, dan plannen we gewoon een nieuwe afspraak. Ik neem ruim de tijd voor een reportage en werk niet volgens een vast draaiboek, elke shoot is anders en daar pas ik mijn werkwijze op aan. Voor kinderen heb ik vaak wat attributen zoals bellenblaas in mijn tas, maar voor het merendeel werk ik niet met props. Liever maak ik gebruik van wat de locatie te bieden heeft, dit geldt voor binnen en buiten. Heb je speciale wensen geef dat gerust aan, ik denk graag met je mee!

Na de shoot selecteer en bewerk ik zorgvuldig de foto’s en vervolgens krijg je van mij een link naar jouw persoonlijke online galerij. Mijn streven is om dit binnen veertien dagen te doen, zodat je gauw kunt terugblikken op jouw shoot. In de galerij staat een ruime selectie foto’s ( bij een shoot van een uur mag je rekenen op min. 60 bestanden) en de ervaring leert dat kiezen best lastig is :), dan weet je dat vast! In de galerij staan alle foto’s in webbestand, deze zijn geschikt om te downloaden voor op je telefoon, maar niet geschikt om af te drukken. Door middel van een hartje kies jij de bestanden die je graag in hoge resolutie wilt ontvangen. Na betaling van de factuur ontvang je van mij de gekozen hoge resolutiebestanden digitaal die wel geschikt zijn om af te drukken. Na bestellen is uiteraard mogelijk €5,- per los bestand.

 

Twee pakketten

Je kunt bij mij kiezen uit twee pakketten.  Albums lever ik niet standaard, dit vanwege de tijd die er voor mij in het maken van een album gaat zitten. Maar ik raad je wel echt aan om afdrukken van je foto’s te laten maken, hetzij in een ixxi, een mooie print aan de muur of een mooi album, want dat maakt jullie foto’s zoveel waardevoller.  Vragen hierover stellen mag natuurlijk altijd.

Wil je graag nog wat meer informatie? Stuur even een mailtje naar Marinke fotografie.

Tarieven

Lifestyle zwangerschaps fotografie Didam

Zwangerschapsshoot 

pakket 1 €125,- incl. 20 hr bestanden

pakket 2 €225,- incl. alle hr bestanden

– fotoshoot 45min-1hr 

–  online galerij

– alle webbestanden te downloaden

– digitale hr bestanden

lifestyle newborn Marinke Fotografie

Lifestyle Newbornshoot 

pakket 1 €145,- incl. 25 hr bestanden

pakket 2 € 245,- incl. alle hr bestanden

– fotoshoot 1-1,5 hr

– online galerij

– alle webbestanden te downloaden

– digitale hr bestanden

Tiener portret Marinke fotografie

Portretshoot kind 

Prijs € 95,- incl. 10 hr bestanden

– fotoshoot 30 min

– online galerij

-alle webbestanden te downloaden

– nabestellen mogelijk

– digitale hr bestanden

Portretshoot volwassene 

Prijs € 125,- incl. 15 hr bestanden

– fotoshoot 45 min

– online galerij

– alle webbestanden te downloaden

-nabestellen mogelijk

– digitale hr bestanden

Loveshoot Lindearboretum Winterswijk

Loveshoot 

pakket 1 € 135,- incl. 20 hr bestanden

pakket 2 € 235,-  incl. alle hr bestanden

– fotoshoot 1 hr

– online galerij

– alle webbestanden te downloaden 

– digitale hr bestanden

Familiereportage Hofshuus Varsseveld

Gezinsshoot 

 pakket 1 € 175,- incl. 30 hr bestanden

 pakket 2 € 275,- incl. alle hr bestanden

– fotoshoot 1-1,5 uur

–  online galerij

– alle webbestanden te downloaden

– digitale hr bestanden

Familiereportage Aalten

Familieshoot 

pakket 1 € 225,– incl. 40 hr bestanden

pakket 2 € 325,- incl. alle hr bestanden 

– fotoshoot 1- 1,5 uur

– online galerij

– alle webbestanden te downloaden

– digitale hr bestanden

Studio Fraeij Zakelijke fotografie Aalten

Zakelijke shoot

vanaf € 225,-

– portret

-sfeerbeelden website

 – bedrijfsreportage

Note: Af en toe komen er ook andere mooie opdrachten op mijn pad, die je niet direct terug vindt op mijn website. Een voorbeeld hiervan is herinnerings en/of afscheidsfotografie. In een persoonlijk gesprek overleg ik graag wat de wensen zijn en maak ik een offerte op maat.