INFORMATIE MARINKE FOTOGRAFIE

Welkom, wat leuk dat je mijn website gevonden hebt. Houd je van licht en natuurlijk? Dan ben je op de goede plek. Graag geef je wat informatie over hoe ik werk.

Mijn passie ligt bij portretfotografie en lifestyle (newborn) shoots. Ik kom voor een Newbornshoot graag aan huis, rijd voor een gezellige gezinsshoot een rondje Achterhoek of ietsje verder, Gelderland. Wil je met de hele familie op de foto dan plan ik extra tijd in zodat we alle gezinnen ook apart op de foto kunnen zetten. Ik leg liefde vast en momenten die je voor later wilt bewaren.  

Voor de shoot krijg je van mij een vragenlijst zodat ik je al een beetje leer kennen en spreken we af waar we foto’s gaan maken. Mocht het op de dag zelf slecht weer zijn, dan plannen we gewoon een nieuwe afspraak. Ik neem ruim de tijd voor een reportage en werk niet volgens een vast draaiboek, elke shoot is anders en daar pas ik mijn werkwijze op aan. Voor kinderen heb ik vaak wat attributen zoals bellenblaas in mijn tas, maar voor het merendeel werk ik niet met props. Liever maak ik gebruik van wat de locatie te bieden heeft, dit geldt voor binnen en buiten. Heb je speciale wensen geef dat gerust aan, ik denk graag met je mee!

Na de shoot selecteer en bewerk ik zorgvuldig de foto’s en vervolgens krijg je van mij een link naar jouw persoonlijke online galerij. Mijn streven is om dit binnen veertien dagen te doen, zodat je gauw kunt terugblikken op jouw shoot. In de galerij staan alle foto’s in webbestand, deze zijn geschikt om te downloaden voor op je telefoon, maar niet geschikt om af te drukken. Na betalen van de factuur ontvang je van mij de gekozen hoge resolutiebestanden die wel geschikt zijn om af te drukken. Bij bestellen is uiteraard mogelijk. €5,- per los bestand of €100,- voor de complete shoot.

Wil je graag nog wat meer informatie? Stuur even een mailtje naar Marinke fotografie.

Tarieven

Lifestyle zwangerschaps fotografie Didam

Zwangerschapsshoot €125,- incl. 20 hr bestanden

lifestyle newborn Marinke Fotografie

Lifestyle Newbornshoot €125,- incl. 20 hr bestanden

Tiener portret Marinke fotografie

Portretshoot kind € 85,- incl. 10 hr bestanden

Portretshoot volwassene €95,- incl. 10 hr bestanden

Loveshoot Lindearboretum Winterswijk

Duoshoot € 135,- incl. 20 hr bestanden

Familiereportage Hofshuus Varsseveld

Gezinsshoot € 165,- incl. 30 hr bestanden

Familiereportage Aalten

Familieshoot €195,- incl. 40 hr bestanden

Studio Fraeij Zakelijke fotografie Aalten

Zakelijke portretshoot vanaf € 195,-

Note: Af en toe komen er ook andere mooie opdrachten op mijn pad, die je niet direct terug vindt op mijn website. Een voorbeeld hiervan is herinneringsfotografie. In een persoonlijk gesprek overleg ik graag wat de wensen zijn en maak ik een offerte op maat.