INFO

Twee pakketten

Welkom, wat leuk dat je mijn website gevonden hebt. Graag geef ik je wat informatie over hoe ik werk.

Je kunt bij mij kiezen uit twee pakketten. Bij pakket 1 kies je uit een ruime galerij een pakket aan foto’s. En kun je niet kiezen dan is pakket twee de oplossing. De factuur mail ik nadat je de link van jouw persoonlijke galerij hebt ontvangen. Albums lever ik niet standaard, veel van mijn klanten bestellen liever zelf hun product, maar vragen mag altijd. Maar laat er mooie afdrukken van maken, voor aan de muur of in een album of op een ander fotoproduct. Foto’s horen daar waar je ze vaak kunt zien.

Wil je meer informatie? Stuur even een mailtje naar info@marinkefotografie

lifestyle newborn Marinke Fotografie

Newbornshoot 

pakket 1 €145,-

incl. 20 hr bestanden

pakket 2 € 245,-
incl. alle hr bestanden

– fotoshoot 2-2,5 hr

– online galerij

– alle webbestanden te downloaden

– digitale hr bestanden

portretshoot

Portretshoot  

Prijs € 125,-
incl. 15 hr bestanden

– fotoshoot 45 min

– online galerij

– alle webbestanden te downloaden

-nabestellen mogelijk

– digitale hr bestanden

zakelijk portret vanaf €225,-

Familiereportage Hofshuus Varsseveld

Gezinsshoot 

 pakket 1 € 175,-
incl. 30 hr bestanden

pakket 2 € 275,-
incl. alle hr bestanden

– fotoshoot 1-1,5 uur

–  online galerij

– alle webbestanden te downloaden

– digitale hr bestanden

Familiereportage Aalten

Familieshoot 

pakket 1 € 225,
incl. 40 hr bestanden

pakket 2 € 325,-
incl. alle hr bestanden

– fotoshoot 1- 1,5 uur

– online galerij

– alle webbestanden te downloaden

– digitale hr bestanden

Wil je een zwangerschapsshoot boeken, dat kan! Tarief is €125,- Staat wat je zoekt niet tussen de pakketten?  Mail mij even info@marinkefotografie.nl

Info voor de shoot

Voor de shoot hebben we contact via de mail, telefoon of app en het is fijn als je al wat over jezelf of jullie familie vertelt. Zo leer ik je/jullie al een beetje kennen. Ik heb dan al een idee en samen overleggen we daarna wat jullie wensen zijn. Mocht het op de dag zelf slecht weer zijn, dan plannen we gewoon een nieuwe afspraak in. Een reportage duurt een uur tot anderhalf uur en ik werk niet volgens een vast draaiboek. Elke shoot is anders en daar pas ik mijn werkwijze op aan. Voor kinderen heb ik soms bellenblaas in mijn tas, maar voor het merendeel werk ik niet met props. Liever maak ik gebruik van wat de locatie te bieden heeft. Dit geldt voor binnen en buitenshoots. Ik geef wat kledingtips, maar verder stuur ik niet teveel van tevoren. Heb je speciale wensen geef dat gerust aan, ik denk graag met je mee!

Info na de shoot

Na de shoot selecteer en bewerk ik zorgvuldig de foto’s en vervolgens krijg je van mij een link naar jouw persoonlijke online galerij. Mijn streven is om dit binnen veertien dagen te doen, zodat je gauw kunt terugblikken op jouw shoot. In de galerij staat een ruime selectie foto’s ( bij een shoot van een uur mag je rekenen op min. 60 bestanden) en de ervaring leert dat kiezen best lastig is, dan weet je dat vast! In de galerij staan alle foto’s in webbestand, deze zijn geschikt om te downloaden voor op je telefoon, maar niet geschikt om af te drukken. Door middel van een hartje kies jij de bestanden die je graag in hoge resolutie wilt ontvangen. Na betaling van de factuur ontvang je van mij de gekozen hoge resolutiebestanden digitaal die wel geschikt zijn om af te drukken. Losse bestanden nabestellen is ook mogelijk voor €5,00 per bestand.