Info

Boeken

Past mijn stijl bij jou en wil je een shoot boeken? Stuur dan via het contactformulier een mail. Geef hierin aan om wat voor shoot het gaat en om welke datum, of stel je vraag. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op. Ik ben telefonisch niet altijd bereikbaar, dus een mailtje is het handigst. Hebben we een datum geprikt dan staat de shoot officieel vast. Hiervan krijg je een bevestigingsmail.

Annuleren

Moet de afspraak door omstandigheden verzet worden dan maken we een nieuwe afspraak. Bij helemaal annuleren geldt: binnen 5 dagen voor de shoot 50% van het totale factuurbedrag verschuldigd, 1 dag voor de shoot 100% van het factuurbedrag verschuldigd.

Een andere shoot?

Kun je op mijn site niet precies vinden wat je zoekt maar is mijn stijl wel wat jou aanspreekt? Neem even contact op! Misschien kan ik wel wat voor je betekenen.

Betaling

 De factuur dient te worden voldaan voor of op de dag van de shoot en kan worden overgemaakt op NL64 RABO 0330 1345 23 t.n.v. Marinke Fotografie o.v.v. naam en factuurnummer.

Reiskosten

Tarieven zijn excl. reiskostenvergoeding. Vanaf 10 km reken ik € 0,30 cent per km per enkele reis.

Levering

Na de shoot zoek ik de foto’s uit en bewerk deze met zorg. Vervolgens plaats ik de foto’s als webbestand bestand in een galerij waar je als klant een link en paswoord van krijgt. Deze verkleinde bestanden zijn middels een pincode vanuit de galerij te downloaden. Let op, deze webbestanden zijn niet geschikt om af te drukken. De gekozen hoge resolutie bestanden ontvang je via we-transfer. 

Bestanden worden geleverd in Jpeg. De Raw bestanden blijven bezit van Marinke Fotografie.  Marinke Fotografie is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen in uw beeldscherm of fotoafdrukken.

Marinke Fotografie bewaart fotobestanden tot 1 jaar na de shoot. Hierna worden ze verwijderd. De foto’s waarvoor een privacy verklaring is getekend en die gebruikt worden voor website en promotie vallen hier niet onder.

Auteursrechten en publicatie

Op alle foto’s zit het auteursrecht van Marinke Fotografie
Marinke Fotografie is vrij om een aantal geselecteerde foto’s te gebruiken voor promotie, op haar website en social media pagina’s ( Facebook, Instagram etc.).
Ik maak een selectie van bestanden die ik graag zou willen gebruiken en hiervoor vraag ik een toestemmingsverklaring in het kader van de AGV te tekenen. Alleen bestanden waar ik goedkeuring voor heb ontvangen worden gebruikt.

Het is niet toegestaan geleverde foto’s zelf na te bewerken en deze te publiceren (hieronder vallen ook filters op bijv. Instagram).

Publicatie op eigen sociale netwerksites is toegestaan, wel zou het dan fijn zijn als je mijn naam/bedrijfsnaam zou willen vermelden.

Privacy

Meer over het privacybeleid van Marinke Fotografie onderaan de pagina onder privacybeleid.