FOTOSHOOTS

Fotoshoots

Fotoshoots die passen bij jou, mijn klant! Lifestyle en portretfotografie, reportages die een stukje van jou laten zien. Of het nu gaat om een newbornshoot, een portretshoot, gezins of familieshoot, het moet goed voelen.

En of het dat doet bepaal je eigenlijk al hier op mijn website. Want wat ik hier laat zien is allemaal eigen werk, met klanten, dit is wat je kunt verwachten. Door hier even rond te kijken, zie je gelijk een stukje van mij en krijg je vast al een beetje een gevoel of mijn stijl is wat jij zoekt. Houd jij van open en eerlijk, zonder al te veel poespas en gewoon zoals het is, ik ook! Ik fotografeer mensen,  je hoeft niet fotogeniek te zijn, alleen maar lekker jezelf, dat ben ik ook!

Lifestyle Newborn

Voor een lifestyle newborn reportage kom ik bij jullie thuis. Vaak spreek ik af net voor een voedingsmoment. We maken dan wat foto’s voor die tijd, daarna kun je voeden, terwijl ik wat foto’s maak en als de kleine zijn of haar buikje vol heeft maken we de serie af met foto’s samen. Een badje behoort ook tot de mogelijkheden en is een mooi verzorgingsmoment, want dat zul je zelf niet vaak op de foto zetten omdat je de handen vol hebt. Maar doe vooral waar jullie je goed bij voelen. Het is jullie newbornshoot,  dus jullie bepalen.

Ik plan altijd ruim tijd in en ga mee in jullie ritme. Zo vanaf de tweede week na de geboorte is het mooi om een newbornshoot te doen, dan zijn ze nog echt klein, maar wordt het een maand later dan kan het ook nog prima. Waar ze in het begin nog zo fijn opkrullen en veel slapen, ook tijdens een shoot, gaan ze bij een paar maanden ouder veel wakkerder en gerichter kijken en reageren. Beide heeft zijn charmes. Plan de afspraak in, we overleggen samen een datum en wensen. Het tarief voor een newbornshoot vind je hier.

Portret

Portretshoots vind ik zo leuk dat ik er elk jaar zelfs een apart project van maak, naast de portretshoots die je kunt boeken. Eén persoon voor mijn lens is zo anders dan een gezin of familie. Het is alleen jij en ik en dat maakt dat ik net wat creatiever kan werken.

We gaan er samen op uit of ik spreek met je af op een plek die bij jou past. We trekken er een uur voor uit of langer als het om een brandingshoot gaat en maken een serie foto’s die recht doet aan jou. Kinderen, tieners of volwassenen, ik vind het allemaal superleuk! Wanneer mag ik jou ontmoeten?

Gezins & Familieshoot

Je telefoon staat vast vol met kiekjes, maar hoe vaak sta jij er zelf ook bij op? En ik weet niet hoe het jou vergaat, maar ik vind de tijd echt megasnel gaan. Ik knipperde een paar keer met mijn ogen en de peuterfase was voorbij en voordat ik het wist was de fase ook al aangebroken dat ik los moest laten. Ze slaan hun vleugels uit voordat je het weet en dan is het fijn om die momenten te benutten wanneer je wel met zijn allen samen bent. Een fotoshoot duurt echt niet zo lang, maar geeft voor jaren plezier. Dus pak die agenda en prik een datum.

Met zowel een gezin als een familie loop ik graag een stukje. Ik maak op verschillende plekken foto’s, we kletsen wat en gaan op ontdekking en maken er zo een fijn uur van. Don’t stress als  ze er niet zo’n zin in hebben, het komt altijd goed. Verplicht lachen hoeft echt niet, liever heb ik dat iedereen zichzelf is, ze ontdooien vanzelf.

Bij beide fotoshoots krijg je een uitgebreide serie waarbij het gezin meer individuele foto’s heeft en de familieshoot eigenlijk een combinatie van alles wat is. Tarieven vind je hier. Krijg jij de familie in het weekend bij elkaar? Dan kom ik om foto’s te maken. 

Wacht niet te lang met boeken, want de weekenden zijn zo vol!