INFORMATIE

Welkom, wat leuk dat je mijn website gevonden hebt op dit wereldwijde web. Ik ben Marinke, het gezicht achter Marinke fotografie. Ik ben moeder, echtgenote, dochter, zus, collega, ondernemer en fotograferen is iets wat ik ontzettend graag doe en waar ik veel tijd en liefde in stop.

Ik houd van portretfotografie en lifestyle shoots. Ik kom voor een Newbornshoot graag aan huis, rijd voor een gezellige gezinsshoot een rondje Achterhoek en voor een uitgebreide familiereportage plan ik extra tijd in zodat we heel veel verschillende foto’s kunnen maken. En wil je samen met je bestje maatje op de foto? Ik leg jullie liefde graag vast!  Verder pak ik graag mijn camera voor al die leuke zakelijke klussen die op mijn pad komen. 

Ik neem ruim de tijd voor een reportage en werk niet volgens een vast draaiboek, elke shoot is anders en daar pas ik mijn werkwijze op aan. Voor kinderen heb ik vaak wat attributen zoals bellenblaas in mijn tas, maar voor het merendeel werk ik niet met props. Liever maak ik gebruik van wat de locatie te bieden heeft, dit geldt voor binnen en buiten. Heb je speciale wensen geef dat gerust aan, alleen maar leuk.

Na een shoot selecteer en bewerk ik zorgvuldig de foto’s en vervolgens krijg je van mij een link naar jouw persoonlijke online galerij. Vaak lukt dit binnen veertien dagen zodat je gauw kunt terugblikken.

Wil je graag nog wat meer informatie? Dat kan, neem even contact op via de info knop onderaan de pagina.

Lieve groet, Marinke

zelfportret marinke fotografie
Lifestyle zwangerschaps fotografie Didam

Zwangerschapsshoot vanaf €125,- incl. 20-30 foto’s

lifestyle newborn Marinke Fotografie

Lifestyle Newbornshoot vanaf €125,- incl. 20-30 foto’s

Tienershoot Marinke Fotografie

Portretshoots vanaf €95,- incl. 15-20 foto’s

Loveshoot Lindearboretum Winterswijk

Loveshoot vanaf € 135,- incl. 20-30 foto’s

Familiereportage Hofshuus Varsseveld

Gezinsshoot vanaf € 150,- incl. 30-40 foto’s

Familiereportage Aalten

Familieshoot vanaf €175,- incl. 50-60 foto’s

Studio Fraeij Zakelijke fotografie Aalten

Zakelijke portretshoot vanaf € 195,-

Af en toe komen er ook andere mooie opdrachten op mijn pad, die je niet direct terug vindt op mijn website. Een voorbeeld hiervan zijn zakelijke reportages en herinneringsfotografie. In een persoonlijk gesprek overleg ik graag wat de wensen zijn en het tarief komen we vervolgens samen overeen.