INFO

In mijn reportages laat jij iets van jouw hart zien! Hart voor jezelf en elkaar. Een hart vol van liefde voor een baby of jullie mooie gezin. In een uitgebreide reportage met sfeerbeelden leg ik mooie momenten en portretten vast en zo komt  jouw hart in beeld.  

Babies, kinderen en gezinnen op de foto zetten, een mooi portret van iemand maken, van alles word ik blij. Als creatieve duizendpoot en echt mensenmens, vind ik eigenlijk van alles leuk . De afwisseling, geen opdracht hetzelfde, jouw verhaal, dat maakt elke opdracht uniek. Ik houd van het leven, dat met een lach en een traan komt en dat ik daar soms van heel dichtbij getuige van mag zijn vind ik een voorrecht. Als vrijwilliger fotografeer ik voor stichting Earlybirds, meer info https://www.marinkefotografie.nl/over-marinke/

Ik fotografeer altijd op locatie. Dat kan je eigen huis zijn of een mooie buitenlocatie ergens in Gelderland. Samen overleggen we wat de mooiste plek is voor jouw shoot en ter plekke kijk ik naar het mooiste licht.

Voor een reportage met mij mag je even tijd maken. Ik werk niet op de klok. Je hart geef je tenslotte niet zomaar bloot. Ik houd van licht, natuurlijk en in mijn reportages vind je ook altijd enkele zwart/wit beelden. We maken foto’s op een ongedwongen manier, ik geef wat aanwijzingen, maar liever laat ik jullie vrij. Ik ben open en maak makkelijk contact en dat helpt altijd om het ijs te breken. Details zoals handen en voeten vind ik prachtig en vaak zie ik ook andere details die ik fotografeer. En zo verschijnt jouw hart in beeld.

Voor de zakelijke klant maak ik graag een offerte op maat. Wat is jouw passie en waar ligt jouw hart als ondernemer? Ik laat het graag zien.