Familie

Samen

Bovenstaande foto is 1 van de eerste foto’s die ik in opdracht maakte en hij blijft speciaal. Elke keer als ik deze foto zie doet hij iets met me. Het gebeurde allemaal heel spontaan, een knuffelmoment van een paar tellen en wat was ik blij dat ik mijn camera klaar stond. Want voor je het weet is het voorbij, vooral met kinderen en dieren.  Maar deze meiden staan er allemaal zo heerlijk als zichzelf op, de hond laat zich lekker knuffelen, kortom  het blijft zo’n gaaf moment! “Ja, ik weet het zeker, dit blijft tot in lengte van dagen 1 van mijn favorieten!”

Gezin

Broer(s) en zus(sen)

Familie

Tijdens een familiereportage maak ik foto’s van het hele gezin, de kinderen apart, kinderen met een van de ouders en samen etc. Dit doen we op een mooie locatie. Deze kan ik aandragen, maar heb je zelf een idee of voorkeur ook prima. Mocht het weer niet meewerken, is er vaak wel een mooie alternatieve locatie te vinden of we maken een nieuwe afspraak.

Tijdens een shoot geef ik wat aanwijzigingen en tips, maar het hoeft niet allemaal strak geposeerd. Spontane invallen zijn altijd goed, ” I go with the flow.”

Grootouder(s) en kleinkind(eren)

Grote families

Een grote familiereportage bestaat altijd uit verschillende foto’s van het hele stel en foto’s van ieder gezin apart, opa en oma met kleinkinderen, kinderen samen op de foto, kleinkinderen alleen en wat jullie willen. Een investering, maar echt de moeite waard. Je krijgt een uitgebreide reportage met veel verschillende foto’s waar de hele familie wat aan heeft en waar je met plezier op terug kunt kijken. Eigenlijk een aantal verschillende reportages in 1! Ik maak ruim tijd zodat we ook echt alle foto’s kunnen maken die jullie graag willen.

De hele familie